Linnea mobil
loading...

Välkommen till Linnea Juristbyrå


Linnea Juristbyrå i Kalmar ger resultatinriktad juridisk rådgivning och kvalificerat biträde i domstol. Vi hjälper privatpersoner, företag, föreningar och myndigheter.
 

0480 - 284 88   info@linneajuristbyra.se

Enkelt och flexibelt

Vi förklarar de juridiska frågorna på ett begripligt sätt. För att underlätta för dig som förvärvsarbetar eller studerar har vi även mottagning på kvällstid. Vi erbjuder också telefon- och videomöten.
 

Fasta priser

Vi strävar efter förutsägbara arvoden för att anlita jurist. Därför arbetar vi kostnadseffektivt och transparent. Vi erbjuder ofta fasta priser.
 

Lokal förankring

Vi har god lokalkännedom och välkomnar kunder i bl a Kalmar, Färjestaden, Borgholm, Nybro, Emmaboda, Torsås, Mönsterås, Oskarshamn, Högsby, Virserum, Hultsfred, Vimmerby och Västervik.

Vi arbetar också länsöverskridande med uppdrag i Kronobergs, Blekinge och Jönköpings län, t ex Växjö, Åseda, Lessebo,Tingsryd och Karlskrona, men även i övriga delar av landet.

Uppdaterade

Juridiken förändras hela tiden. Vi följer rättsutvecklingen noga och erbjuder förutom rådgivning och processföring även rättsutredningar, föreläsningar och utbildningar.
 

På din sida

Vi står på din sida och välkomnar alla oavsett vem du är eller hur stort eller litet ditt ärende är.
 

Om Corona

Linnea Juristbyrå följer myndigheternas råd och riktlinjer, och har vidtagit försiktighetsåtgärder inom verksamheten. För de som önskar erbjuder vi bokat telefonmöte som alternativ till fysiskt möte. Juridiska dokument kan levereras hem med post.