Linnea mobil


Välkommen till Linnea Juristbyrå - Modernare juridik


Linnea Juristbyrå i Kalmar ger resultatinriktad juridisk rådgivning och kvalificerat biträde i domstol. Vi hjälper privatpersoner, företag, föreningar och myndigheter.
 

loading...

0480 - 284 88   info@linneajuristbyra.se

Fasta priser

Vi strävar efter förutsägbara arvoden för att anlita jurist. Därför arbetar vi kostnadseffektivt, transparent och erbjuder ofta fasta priser.
 

Enkelt och flexibelt

Vi förklarar de juridiska frågorna på ett begripligt sätt. För att underlätta för dig som förvärvsarbetar har vi mottagning på kvällstid. Vi erbjuder också video- och telefonmöten.
 

Uppdaterade

Juridiken förändras hela tiden. Vi följer rättsutvecklingen noga och erbjuder förutom juridisk rådgivning och processföring även rättsutredningar, föreläsningar och utbildningar.

Lokal förankring

Vi har god lokalkännedom och välkomnar kunder i bland annat Kalmar, Nybro, Emmaboda, Torsås, Färjestaden, Mörbylånga, Borgholm, Mönsterås, Oskarshamn, Högsby, Virserum, Hultsfred, Vimmerby och Västervik.

Vi arbetar också länsöverskridande med uppdrag i Kronobergs, Jönköpings och Blekinge län, till exempel kunder i Växjö och Karlskrona, men även i övriga delar av landet.
 

På din sida

Vi står på din sida och välkomnar alla oavsett vem du är eller hur stort eller litet ditt ärende är.